Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Un român a transformat cafeaua în artă

Puţini s-au gândit vreodată la ce mai poate fi folosită o cafea bună. Adrian Mitu este cel care a dat o nouă întrebuinţare băuturilor pe bază de cofeină, folosindu-le pe post de acuarele

Vezi și

Puţini s-au gândit vreodată la ce mai poate fi folosită o cafea bună. Adrian Mitu este cel care a dat o nouă întrebuinţare băuturilor pe bază de cofeină, folosindu-le pe post de acuarele

Capuccino, esspreso sau latte machiato. iubitorii de cafea ştiu despre ce este vorba. Însă prea puţini s-au gândit vreodată la ce mai poate fi folosită o cafea bună. Adrian Mitu este cel care a dat o nouă întrebuinţare băuturilor pe bază de cofeină, folosindu-le pe post de acuarele.

Şi-a dorit dintotdeauna să devină designer de automobile, dar când a terminat facultatea de Arhitectură şi-a dat seama că nu poate să le facă pe amândouă. Aşa că s-a axat pe ce iubea mai mult.

"Era desenul cu maşina de l sfârşitul caietului, era maşina din perspectiva pregătirii pentru arhitectură care era întotdeauna mai mare decât casa. Era acel vis interzis pe care mi l-am dorit tot timpul. Am direcţionat tot ce făceam către visul de a deveni designer de maşini şi bineînţeles că am început cu baza. Baza este desenul simplu. Creionul cu pixul pe o foaie simplă, albă", spune Adrian Mitu.

Amuzant este că ideea de a folosi cafeaua pentru a-şi realiza operele i-a venit de lene. A postat imaginea pe un site de socializare unde a fost extrem de apreciată, şi din acel moment şi-a făcut un obicei ca în fiecare dimineaţă să picteze ceva.

Niciodată nu s-a gândit că pasiunea lui va avea un succes atât de mare la public. Pictează cu orice tip de cafea, dar subliniază de fiecare dată că linia conturată cu creionul este cea mai importantă.

Adrian Mitu este singurul român care pictează maşini cu cafea. Iar succesul lui a depăşit hotarele, pentru că tot ceea ce face, face cu pasiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Un român a transformat cafeaua în artă