Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Uniforma de club a fetelor de la oraș

Pregătirea pentru club este o misiune delicată pentru orice domnişoară dornică să atragă atenţia tuturor! Nu ajunge ca o rochie să fie scurtă. Trebuie să fie cea mai scurtă. Nici accesoriile sclipicioase nu trebuie uitate

Vezi și

Pregătirea pentru club este o misiune delicată pentru orice domnişoară dornică să atragă atenţia tuturor! Nu ajunge ca o rochie să fie scurtă. Trebuie să fie cea mai scurtă. Nici accesoriile sclipicioase nu trebuie uitate

Dacă ar exista un rai al "fetelor de oraş", în mod sigur aşa ar arăta. Ca o garderobă plină cu rochii scurte, colorate sau sclipicioase. Dar nici în aceste condiţii, trei blonde nu reuşesc să pice la pace. Ca un făcut, toate trei pun ochii pe aceeaşi rochie pe care şi-o dispută.

După minute în şir de cotrobăit prin acel adevărat depozit de rochii, blondele reuşesc să-şi găsească ceva de îmbrăcat. Prima optează pentru o rochie roz-somon cu paiete negre. A doua alege o rochie cu animal print. Leopard, mai precis. Cea de-a treia şi-a găsit şi ea ţinuta serii. Un fel de tubulatură scurtă, gri cu alb.

Urmează apoi un alt pas dificil în finalizarea "aspectului de club". Încălţămintea. Dar - slavă Domnului - au de unde să aleagă. Din rafturile pline cu pantofi cu talpa-platformă şi sandale cu toc interminabil. Blondele sunt atrase de o pereche de pantofi vizibilă din avion. Au tocul argintiu şi multe ţinte în partea din spate. Dar nici sandalele-gheată din lac nu ies din ecuaţie atunci când e vorba de impresionat bărbaţii cu suflet sensibil care populează cluburile de noapte. Din motive necunoscute, una dintre ele alege un fel de papuci argintii cu o tentativă de toc.

Însă nicio ţinută nu este completă fără accesorii. O poşetă albă, spre exemplu, care să se potrivescă perfect cu pantofii cu ţinte. La care merge o brăţară albă cu ţinte. Nici brăţările sclipicioase nu sunt neglijate. Sau poate nişte cercei multicolori de dimensiunea unei linguri de supă. Eventual nişte cercei-candelabru, care să ajungă până la umeri. Urmează alte brăţări şi inele supradimensionate.

Iar acum să vedem rezultatul final. Superb! De-a dreptul superb! Este foarte clar că - între "fetele de oraş" din lume - nu există diferenţe. Toate se îmbracă strâmt, scurt, sclipicios, au tone de machiaj şi kilometri de extensii. Oare cum le deosebesc bărbaţii?!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Uniforma de club a fetelor de la oraș