Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Special! Vârsta biologică poate fi diminuată

Oricât de mult ne-am dori să stea timpul în loc, acest lucru nu este posibil. Aşa se face că îmbătrânim fără să ne dăm seama. Mai grav este atunci când suntem tineri în buletin, dar ne simţim ca la 70 de an

de Redactia Observator

la 06.01.2015 , 20:26

Oricât de mult ne-am dori să stea timpul în loc, acest lucru nu este posibil. Aşa se face că îmbătrânim fără să ne dăm seama. Mai grav este atunci când suntem tineri în buletin, dar ne simţim ca la 70 de ani

Îmbătrânirea nu este o cifră pe care o acumulăm în buletin, nu este doar un cumul de ani, ci este un cumul de afecţiuni şi dezechilibre care încep să se însumeze şi să dea acest fenomen numit îmbătrânire.

Nopţile pierdute, alimentaţia dezordonată şi bazată pe produse de tip fastfood, consumul de băuturi carbogazoase sau alcoolice în exces şi fumatul sunt doar câteva dintre obiceiurile nesănătoase care îmbătrânesc organismul înainte de termen. Aşadar pentru a afla ce cifră biologică aveţi trebuie întâi să vă înscrieţi într-un program de management al vârstei.

Vezi și

Este un program de prevenţie foarte avansat în care putem identifica direcţia catre o anumită patologie. Poţi să afli de la 20 de ani dacă ai o predispoziţie de a face o anumită patologie de tip Alzheimer, scleroză sau infarct de miocard.

Chiar dacă vorbim de anumite capsule, ele conţin doar substanţe naturale. Sunt acizi graşi obţinuţi din peşte sau sunt diverse vitamine obţinute pe cale naturală. O altă parte a acestei terapii poate să fie optimizarea funcţilor hormonale.

Orezul alb ar trebui să fie evitat şi să fie ales cel negru cu bob lung. Să ne hidratăm mult. Este foarte important ca mecanismul nostru principal de detoxifiere, mecanismul renal să aibă posibilitatea să epureze de toxine corpul nostru.

Pentru a asigura un echilibru alimentar trebuie să existe o sursă variată atât de carne de diverse tipuri, dar şi de surse vegetale. Întotdeauna carnea trebuie să fie compensată cu o serie întreagă de salate, de fructe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Special! Vârsta biologică poate fi diminuată