Antena Meniu Search
x

Video Spectacol de culoare la Grădina Botanică din Iaşi. Copiii, fascinaţi de plantele carnivore: cel mai popular "exponat"

Pentru cei cărora le-ar fi plăcut să fie într-o vacanţă exotică în acest weekend, există o variantă ieftină și mai aproape de casă. La Grădina Botanică din Iaşi e o impresionantă expoziție de flori exotice de unde nu lipsesc nici plantele carnivore.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 13.02.2022, 13:42

Vezi și

Oamenii pot admira, în primul rând, expoziţii frumoase de azalee şi camelii. Sunt cele mai atractive pentru vizitatori pentru că sunt extrem de viu colorate. Nimeni nu pleacă de aici fără să-şi facă o fotografie cu acestea, mai ales că angajaţii de la Grădina Botanică s-au întrecut pe ei şi au aranjat florile în aşa fel încât seamănă cu acele grădini asiatice pe care le vedem de cele mai multe ori în filme.

Copiii, fascinaţi de plantele carnivore din Grădina Botanică

Pentru copii, mai atractivă este sera unde pot să găsească acele plante carnivore. Mai ales că printre plantele expuse aici găsesc şi una populară, poate cea mai cunoscută plantă carnivoră. Este vorba despre cupa maimuţei. Pot afla şi informaţii despre toate aceste plante sau le pot fotografia. 

Până când e deschisă expoziţia de la Iaşi

Pentru câteva momente, vizitatorii se simt ca într-o adevărată vacanţă exotică. Expoziţia poate fi admirată până la sfârşitul lunii, iar preţul este de 10 lei la intrare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Spectacol de culoare la Grădina Botanică din Iaşi. Copiii, fascinaţi de plantele carnivore: cel mai popular "exponat"