Antena Meniu Search
x

Spectacolul "Lacul Lebedelor" a revenit la Opera Nationala din Bucuresti

Dupa multi ani de absenta de pe scena romaneasca, spectacolul "Lacul Lebedelor" a revenit la Opera Nationala din Bucuresti. Iubitorii de balet au venit cu mic cu mare la prima reprezentatie a spectacolului, sub coregrafia lui Gheorghe Iancu.

Vezi și

Spectacolul "Lacul Lebedelor", a revenit de aseara, pe scena Operei Nationale din Bucuresti. Inaintea primei reprezentatii, Razvan Ioan Dinca, directorul Operei Nationale de la Bucuresti si coregraful Gheorghe Iancu au raspuns catorva intrebari ale jurnalistilor.

“Sunt deosebit de onorat, deoarece aceasta personalitate aceasta personalitate a lumii dansului si a coregrafiei mondiale, a acceptat imediat invitatia noastra”, a declarat directorul operei.

“Onoarea este a mea, in acest teatru, de a lucra in acest teatru, fiindca in acest teatru m-am nascut, deci nu pot sa spun decat ca am trait o luna de mare entuziasm, care mi-a fost data de companie, o companie tanara”, a precizat coregraful Gheorghe Iancu.

Iubitorii de balet se vor intalni in acest final de stagiune al Operei Nationale Bucuresti cu unul dintre cele mai apreciate spectacole din intreaga lume artistica in 23, 26 si 29 iunie, de la ora 19.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Spectacolul "Lacul Lebedelor" a revenit la Opera Nationala din Bucuresti