Antena Meniu Search
x

Video Spiritul Crăciunului se simte şi la Universitatea din Craiova. Studenţii au făcut un brad din cărţile pregătite pentru sesiune

Spiritul Crăciunului se simte şi în mediul academic. La Universitatea din Craiova, studenţii au scos cărţile pregătite pentru sesiune şi au creat un brad... ca la carte. Fără globuri sau ghirlande, dar la fel de colorat, bradul făcut din manualele de facultate i-a adus laolaltă pe cei mai conștiincioși dintre studenți. 

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 08:42

Vezi și

Studenţii Universităţii din Craiova s-au gândit să întâmpine noul an aşa cum trebuie. Au luat o pauză de la învăţat și... au făcut în centrul universităţii un brad ca la carte, din manuale. 

Anca Mic, iniţiator proiect: Ceea ce am încercat noi să facem a fost să punem într-o lumină diferită cărţile. Acest obiect, să spunem, care în ultima vreme nu este la fel de apreciat. 

Cezar Ionuţ Spînu, rector Universitatea din Craiova: Mesajul său este unul puternic. Totul se poate realiza cu ajutorul cărţilor,  dar şi prin talent, creativitate, muncă în echipă şi mai ales echilibru. 

Studenţii au sortat cărţile după dimensiuni, pentru a putea crea straturi din ce în ce mai mici, până în vârf.

Pe acelaşi subiect

Anca Mic, iniţiator proiect: A fost o muncă colectivă, o muncă în echipă, o muncă în care fiecare a avut un rol important, astfel încât structura lui să fie una rezistentă. 

Împreună au creat ceva unic: un brad din 2023 de cărţi

Sub el, studenţii speră să primească cât mai multe note de zece de la Moşul.

Studentă: Este o idee foarte interesantă, mai ales pentru că Universitatea cuprinde multe facultăţi. Şi noi ne bucurăm foarte tare că suntem aici.

Studentă: Bradul mi se pare foarte interesant, mai ales luminiţele din interior, dar şi faptul că este alcătuit din nişte cărţi care redau un aer de educaţie din partea facultăţii. 

Studentă: Arată foarte bine şi este ceva diferit.

Şi în Târgu Jiu, la Colegiul Național Tudor Vladimirescu, elevii au făcut un brad din cărţi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Spiritul Crăciunului se simte şi la Universitatea din Craiova. Studenţii au făcut un brad din cărţile pregătite pentru sesiune