Antena Meniu Search
x

Stadionul din Cluj devine sală de spectacole și concerte

Vremuri noi, idei noi. Cheia pentru a face faţă noii realităţi este adaptarea. Şi despre adaptare vom vorbi şi în continuare. Cum pandemia ne-a închis loate localurile de cultură, arta se va muta pe stadion.

de Redactia Observator

la 11.06.2020, 17:21

Vezi și
  • Biletele pentru spectacole au fost deja puse în vânzare.
  • În funcţie de eveniment preţul variază între 25 şi 50 de lei. 

Stadionul din Cluj - spre exemplu - va deveni începând din acest weekend scenă pentru piesele de teatru, sală de concerte şi de stand-up comedy. Desigur vor fi respectate reguli stricte de distanţare, iar publicul va trece printr-un triaj epidemiologic.

În tribunele stadionului Cuj Arena va fi din nou agitaţie. Aici vor avea loc evenimente de toate felurile. De la ecranizări de filme, la show-uri de stand-up comedy, concerte şi chiar spectacole pentru copii.

Noemi Serbanescu, organizator evenimente: Am inceract să găsim o variantă prin care să rămânem aproape de public în condiţiile actuale. Aşa s-a născut ideea proiectului, după care am găsit o decshidere la cei de la CJ cu care am făcut şi parteneriatul. Weekendul acesta începem cu dou proiecţii de film şi cun un show de stand up comedy.

După trei luni în care comedianţii au ţinut showurile în online, acum se vor putea bucura de aplauzele publicului. Artiştii au deja pregătite glumele. Bineînţeles nu vor lipsi cele legate de coronavirus.

Ciprian Càtunescu, comediant: În general sigur vor fi numerele noastre cunoscute. Şi sigur că avem ceva pregătit special şi cu COVID, pentru că nu-i aşa, el este vedeta.

Nicu Bendea a- actor comediant: După atâta pauză, după atâta frig şi ceaţă pandemică, în sfârşit, ne putem exprima publicului. Acum dacă a fost Învierea de două ori, poate şi spectacolul ăsta îl ţinem de două ori. Că dacă se anunţă foarte mulţi să sperăm că o să spun aceeaşi glumă.

Şi cum prevenţia este cheia succesului, la intrarea pe stadion publicul va trece printr-un control epidemiologic. Mai mult, în tribune nu vor avea voie mai mult de 500 de participanţi.

Florin Ratiu - director Cluj Arena: Noi am pregătit o zonă în stadion de aproximativ 3.500 de locuri, astfel încât să putem asigura acesată distanţare necesară participanţilor.

Biletele pentru spectacole au fost deja puse în vânzare, iar în funcţie de eveniment preţul variază între 25 şi 50 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Stadionul din Cluj devine sală de spectacole și concerte