Antena Meniu Search
x

Staţiunea Harghita Băi atrage tot mai mulţi turişti datorită investiţiilor

Datorită investiţiilor, staţiunile balneare îşi recapată strălucirea de altadată şi atrag tot mai multi turişti. Un astfel de exemplu este şi Harghita Băi, care a devenit de la an la an tot mai căutată.

de Redactia Observator

la 10.09.2019, 17:10

Vezi și

Datorită investiţiilor, staţiunile balneare îşi recapată strălucirea de altadată şi atrag tot mai multi turişti. Un astfel de exemplu este şi Harghita Băi, care a devenit de la an la an tot mai căutată. Nu doar pentru tratamentele în apele minerale miraculoase, ci şi pentru numeroasele activităţi în aer liber. De la drumeţiile montane până la turele de off-road în parcul de aventură, turiştii nici nu simt când trece timpul.

Ascunsă între piscuri muntoase, într-un peisaj aproape selenar, la o altitudine de 1350 metri, staţiunea montană Harghita Băi este din ce în ce mai căutată de turişti.

Aflată la doar 20 de kilometri de Miercurea Ciuc, zona încă îşi păstrează frumuseţea sălbatică. Pe langă tratamentele pentru diverse boli, le oferă turiştilor şi multe variante pentru petrecerea timpului liber.

Apele minerale, dar şi mofetele solfatariene sunt considerate adevărate minuni ale naturii. Oameni care suferă de diverse afecţiuni, vin aici să se trateze.

Pe lângă tratamente, turiştii pot face drumeţii montane pe jos sau cu bicicleta. Cei care vor să aibă parte de adrenalină se pot distra în parcul de aventură sau pot face trasee off-road.

În staţiune se organizează multe competiţii de la campionate pâna la antrenamente pentru sportivii olimpici. Şi iarna sunt la fel de mulţi turişti, pentru că staţiunea dispune de mai multe pârtii amenajate, cu teleferic, unele chiar şi cu instalaţie de nocturnă.

O noapte de cazare la un hotel costă 120 de lei, iar la o casa de vacanţă doar 35 de lei. Anul trecut staţiunea a fost vizitată de peste 50 de mii de turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Staţiunea Harghita Băi atrage tot mai mulţi turişti datorită investiţiilor