Antena Meniu Search
x

STB "digitalizează" gheretele de pe străzi. Se va putea plăti plăti cu cardul, prin 24Pay sau prin SMS

Societatea de Transport Bucureşti digitalizează toate centrele de vânzare. Astfel că, începând de vineri, 6 mai, puteţi plăti cu cardul în toate punctele de vânzare, pentru toate tipurile de abonamente, inclusiv cele cu reduceri sau gratuități.

de Cristina Dimulescu

la 06.05.2022, 16:11

Troleibuze şi autobuze în trafic în Bucureşti
Troleibuze şi autobuze în trafic în Bucureşti - Shutterstock

De câte ori nu vi s-a întâmplat să mergeţi la un punct de vânzare al Societăţii de Transport Bucureşti pentru a plăti un abonament şi aţi fost nevoit să faceţi cale întoarsă pentru că nu aveaţi bani numerar? Ei bine, acest lucru îl puteţi da deja uitării începând de vineri, 6 mai. Asta pentru că, reprezentanţii STB au anunţat faptul că toate centrele de vânzare vor fi digitalizate. 

Cu alte cuvinte, STB a transformat toate centrele de reîncărcare în puncte de vânzare cu funcționalități complete, prin modificări tehnice și informatice, extinzând și plata cu cardul bancar, prin dotarea acestora cu POS-uri.

„Prin acest demers oferim utilizatorilor STB SA confort și siguranță la plata titlurilor de călătorie cu cardul bancar, precum și un acces facil la achiziționarea acestora prin integrarea tuturor funcționalităților în întreaga rețea de comercializare a societății. Procesele de modernizare și digitalizare ale societății fac parte din direcțiile strategice de dezvoltare STB SA , toate eforturile fiind menite să crească calitatea serviciilor oferite călătorilor, precum și îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru angajați”, a declarat Directorul General STB SA – Adrian Criț.

Începând de vineri, 6 mai, la toate centrele de vânzare STB SA se pot emite și reîncărca toate tipurile de abonamente, inclusiv cele cu reduceri sau gratuități. Prin urmare, elevii, studenții și pensionarii vor putea achiziționa sau prelungi valabilitatea abonamentelor de la orice punct de vânzare STB SA.

”Lista completă a centrelor de emitere și reîncărcare STB SA poate fi accesată aici, menționând că plata titlurilor de călătorie se poate face și online pe site-ul STB SA – https://online.stbsa.ro, prin intermediul aplicației 24Pay sau prin SMS la 7458, disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă”, se arată într-un comunicat al STB.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » STB "digitalizează" gheretele de pe străzi. Se va putea plăti plăti cu cardul, prin 24Pay sau prin SMS