Antena Meniu Search
x

Video STB intensifică acţiunile de monitorizare a aglomeraţiei din transportul în comun. Ce presupune acest lucru

Odată cu aplicarea noilor restricţii, transportul în comun a suferit modificări. De astăzi, autovehiculele publice sunt monitorizate mult mai atent pentru a se evita aglomeraţia. Aşa cum ştim, accesul călătorilor trebuie să se facă numai pe la prima ușă, iar debarcarea, pe la ultima. Lucru care nu prea se întâmplă în mijloacele de transport în comun.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 29.03.2021, 17:23

Vezi și
  • Mijloacele de transport în comun sunt monitorizate atât fizic, cât şi electronic
  • La Metrorex se vor folosi sistemele de sonorizare clasice

Monitorizarea o să fie efectuată de către STB. În primul rând electronic, astfel încât prin GPS să se asigure că fiecare tramvai, troleibuz şi autobuz ajunge la timp în staţii şi nu sunt provocate aglomerări, dar şi fizic, pentru că începând de astăzi, controlorii vor sta în staţii, dar şi în mijloacele de transport. Nu doar că le vor verifica titlurile de călătorie ale oamenilor, dar vor începe să facă şi recomandări. 

Le vor recomanda oamenilor să urce pe prima uşă din transportul în comun şi să coboare pe ultima. Nu toată lumea respectă această măsură, deşi este în vigoare de la începutul pandemiei. Unii pentru că nu ştiu, alţii din rea-voinţă. 

La Metrorex se vor folosi sistemele de sonorizare şi vor fi redate clasicele mesaje. Cât despre negocierile care ar urma să aibă loc în urma protestului de vineri, a fost stabilit deja un calendar al negocierilor, iar prima întâlnire ar trebui să aibă loc chiar astăzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » STB intensifică acţiunile de monitorizare a aglomeraţiei din transportul în comun. Ce presupune acest lucru