Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ştiința aşezării alimentelor în frigider

Până şi aranjatul alimentelor în frigider este o ştiinţă. Deşi nu lipseşte din casa niciunui om, frigiderul tinde să fie folosit greşit în cele mai multe cazuri.

de Redactia Observator

la 06.05.2014 , 21:07

Până şi aranjatul alimentelor în frigider este o ştiinţă. Deşi nu lipseşte din casa niciunui om, frigiderul tinde să fie folosit greşit în cele mai multe cazuri.

De exemplu, laptele nu trebuie să stea pe uşa frigiderului, aşa cum nici deasupra lui nu trebuie aşezate alimente. Sunt greşeli aparent inofensive, dar care pot face o diferenţă uriaşă când vine vorba de prospeţimea şi siguranţa alimentelor.

Brânzeturile, untul şi alte produse lactate trebuie vidate, inclusiv dulciurile. Acestea sunt alimentele care trebuie puse pe raftul superior al frigiderului, pentru că aici temperatura rămâne mereu constantă.

Vezi și

Raftul din mijloc este dedicat produselor din carne şi mâncărurilor gătite.

Pe ultimul raft se aşează cutia cu lapte, cartonul cu ouă, carnea crudă, peştele şi alte ingrediente ce au dată de expirare redusă. Recomandarea nu este întâmplătoare: acolo este cea mai scăzută temperatură.

Este recomandat ca pe uşă să fie aşezate sucurile, condimentele - precum borcanele de pesto sau roşii uscate - muştarul, ketchup-ul şi borcanul cu murături.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unei înşelătorii pe WhatsApp?
Observator » Ştiri sociale » Ştiința aşezării alimentelor în frigider