Antena Meniu Search
x

Străzi şi locuinţe inundate în Bucureşti din cauza ploii torenţiale. Un copac a căzut pe un autoturism pe bulevardul Basarabia

Ploaia torenţială de azi-noapte le-a dat bătăi de cap şoferilor din Bucureşti. Cantitatea mare de apă căzută într-un interval scurt de timp a făcut ca străzile să se inunde, iar maşinile au rămas blocate în trafic. Capriciile vremii au făcut victime în Brăila, unde furtuna a trântit câţiva stâlpi de electricitate.

Vezi și

Ploaia torenţială de azi-noapte le-a dat bătăi de cap şoferilor din Bucureşti.Cantitatea mare de apă căzută într-un interval scurt de timp a făcut ca străzile să se inunde, iar maşinile au rămas blocate în trafic. 

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov au primit, luni seară, în doar o oră, în intervalul 22.00-23.00, peste 20 de solicitări de la oameni cărora ploaia torenţială le-a inundat locuinţele, fiind transportate mai multe motopompe cu care se încearcă scoaterea apei. Pe bulevardul Basarabia, un copac a căzut pe o maşină, însă nu s-au înregistrat victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Străzi şi locuinţe inundate în Bucureşti din cauza ploii torenţiale. Un copac a căzut pe un autoturism pe bulevardul Basarabia