Antena Meniu Search
x

Studenții cazează DNA-ul în cămine

Sute de mii de tineri au început de astăzi să îşi ia în mâini viaţa de adulţi în stil românesc. Unii s-au grăbit să îşi ocupe locul în cămin, ajutaţi de mami.

Vezi și

Sute de mii de tineri au început de astăzi să îşi ia în mâini viaţa de adulţi în stil românesc. Unii s-au grăbit să îşi ocupe locul în cămin, ajutaţi de mami.

Alţii s-au grăbit să înceapă un nou an de afaceri universitare. Afaceri ilegale cu locurile din cămin. Numai că, şi alţi studenţi se grăbesc să le vină de hac. Şi-au înfiinţat un DNA, fac razii sub acoperire, înregistrează, doar, doar să îi exmatriculeze pe traficanţii de locuri de din cămine.

Nu sunt negociabile nici consecinţele. Această negociere a fost înregistrată de un inspector DNA. DNA-ul studenţesc.

De frică să nu fie daţi afară din facultate, studenţii au modernizat metodele de a-şi vinde locurile din camin. Pun anunţuri care la prima vedere nu par ilegale.

Şpăgile din cămine au crescut faţă de acum câţiva ani. De la 200 de euro, la 650 de euro în funcţie de zona în care se află căminul.

De aceea camera de cămin trebuie să fie cât mai comodă. Cristian a venit tocmai din Botoşani pentru a studia la Universitatea Tehnică din Cluj. De îndată ce a intrat în cameră, a testat patul.

Acest student şi-a lăsat camera deschisă. Ştia că totul este sub control atâta timp cât la vecini au venit părinţii să ajute la cazare.

Aşa fac toţi bobocii la început. Apoi dau de greu. În Cluj, de exemplu, stau şi câte 4 în camere. Sunt doar 12.000 de locuri.

17.06 ei sunt în număr de 2.700 dintre care 2.000 au solicitat locuri de cazare. încercăm să acoperim toate solicuitările anului întâi

În Bucureşti e la fel. Aprioximativ 30.000 de locuri pentru de trei ori mai mulţi tineri. Partea bună e că mulţi renunţă la cămine, în schimbul unui apartament. Acolo unde băile nu sunt la comun cu restul locatarilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Studenții cazează DNA-ul în cămine