Antena Meniu Search
x

Student român găsit cu capul zdrobit în cămin, la Paris. A fost ucis cu ciocanul

Un student român a fost găsit cu capul zdrobit în cămin, la Paris. A fost ucis cu ciocanul şi lăsat într-o baltă de sânge, pe podea.

de Redactia Observator

la 16.05.2019, 15:27

Student român de 23 de ani, ucis la Paris
Student român găsit cu capul zdrobit în cămin, la Paris. A fost ucis cu ciocanul - Profimedia

Un student român a fost găsit cu capul zdrobit în cămin, la Paris. A fost ucis cu ciocanul şi lăsat într-o baltă de sânge, pe podea.

Un student român de 23 de ani a fost găsit mort miercuri, într-un cămin studenţesc din districtul 13 din Paris, pe rue Bruneseau, informează Le Parisien. Poliția a anunţat că lângă cadavru a fost găsit un ciocan, foarte probabil arma crimei.

Miercuri la ora 18:00 a fost descoperit cadavrul în camera pe care românul o ocupa în cămin. Era într-o baltă de sânge, cu un ciocan lîngă el. Poliţia a deschis imediat o anchetă de crimă.

O cunoştinţă a tânărului student român a alertat portarul căminului că nu poate da de ceva vreme de el şi împreună cu directorul instituţiei au mers în camera acestuia. Acolo au descoperit cadavrul. Poliţia a găsit carnetul de student şi carnetul de asigurări al românului, urme de sânge peste tot, dar şi pe holuri.

Corpul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Conform primelor elemente ale anchetei, tânărul a fost lovit de mai multe ori în cap cu un ciocan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Student român găsit cu capul zdrobit în cămin, la Paris. A fost ucis cu ciocanul