Antena Meniu Search
x

Studenţii români vor putea să-şi perfecţioneze cunoştinţele pe insule exotice

Studenţii români vor putea să-şi perfecţioneze cunoştinţele în locuri exotice. Nu pe banii lor, ci banii statului.

Vezi și

Studenţii români vor putea să-şi perfecţioneze cunoştinţele în locuri exotice. Nu pe banii lor, ci banii statului. Oficiali din Uniunea Europeană şi din America Latină s-au adunat la Bucureşti să pună la punct acest program.

Tinerii de la noi din ţară par încântaţi de frumuseţile din America de Sud. Ca să ajungă acolo trebuie să stea cu burta pe carte. Unii studenţi se plâng că e greu să stai cu burta pe carte în Bucureşti. Imaginaţi-vă cum ar fi să înveţe un an sau măcar un semestru în Caraibe!

Un vis care ar putea deveni, în curând, realitate. În anumite condiţii. Doar studenţii cu note mari şi scrisori de recomandare convingătoare vor spera să vadă gratuit locuri în care ar fi putut ajunge ca turişti, plătind cel puţin 2 mii de euro pentru doar o săptămână.

Oficialii din Uniunea Europeană, împreună cu cei din America Latină şi Caraibe au pus la punct un program într-un summit academic în Bucureşti. Studenţii din România vor putea ajunge în destinaţiile exotice prin intermediul burselor Erasmus.

Uruguay primeşte aprecieri pentru studiile în agricultură. Ca şi universităţile din Columbia, Chile sau Nicaragua, care abia aşteaptă să recunoască talentul românesc. Iar tentaţia e mare.

Cei mai mulţi tineri ar da într-o secundă ploaia din Marea Britanie, unde sunt unele dintre cele mai bune Universităţi din lume, pe atmosfera exotică din America de Sud. În prezent, în America Latină studiază doar câteva zeci de studenţi români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Studenţii români vor putea să-şi perfecţioneze cunoştinţele pe insule exotice