Meniu
Search
x

Studiu: 84,5% dintre firme din România oferă beneficii extrasalariale. Ce sumă cheltuie pentru fiecare angajat

Anul acesta a venit cu mai multe beneficii extrasalariale pentru unii angajați. Patru angajatori din zece oferă acum mai multe bonusuri pentru angajați, decât anul trecut, potrivit unui sondaj recent. 

De Angela Bertea la 15.09.2022, 08:35
Vezi și

Angela Bertea, reporter Observator: "Potrivit unui sondaj realizat de o platformă de recrutare online, 84,5% dintre angajatori intervievați au spus că oferă beneficii extrasalariale angajaților și că acestea rămân un criteriu important atunci când candidații își aleg noul loc de muncă. Dintre cei care au participat la sondaj și oferă bonusuri, 40% au spus că acordă mai multe beneficii extrasalariale anul acesta față de anul trecut, 55,7% la fel de multe, în timp ce pentru 4,3% pachetul s-a diminuat. Tichetele de masă, primele de sărbători, abonamentele de sănătate la clinici private sunt cele mai dese beneficii extrasalariale oferite de angajatori, în timp ce cel de al 13-le salariu și săptămâna de lucru la 4 zile de muncă sunt cele mai dorite de către salariați. Suma medie cheltuită pentru beneficiile extrasalariale este cuprinsă între 400 și 600 de lei pe lună pentru fiecare angajat. Sondajul a fost realizat luna trecută pe un eșantion 170 de companii respondente."

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Studiu: 84,5% dintre firme din România oferă beneficii extrasalariale. Ce sumă cheltuie pentru fiecare angajat