Antena Meniu Search
x

Sud-estul țării, răvășit de cutremur

Cutremurul cu magnitudinea 5.7 i-a speriat pe românii din sud-estul ţării!Mişcarea tectonică s-a produs la adâncimea de 40 de kilometri, cu epicentrul în zona Vrancea.

Vezi și

Cutremurul cu magnitudinea 5.7 i-a speriat pe românii din sud-estul ţării!Mişcarea tectonică s-a produs la adâncimea de 40 de kilometri, cu epicentrul în zona Vrancea. 

În blocurile din Tulcea, seismul a dărâmat obiecte prin casele oamenilor. Nu toată lumea a avut timp să se ferească.

Un trotuar a fost acoperit de cărămizi, desprinse din faţada unei clădiri. Când au ieşit din locuinţe, locuitorii din zonă şi-au făcut cruce. Pe acelaşi trotuar vin de la şcoală copiii lor.

Cine nu a încremenit de frică, s-a grăbit să fugă. Camere de supraveghere au surprins-o pe angajata unui bar cum aleargă spre uşă. Însă nici afară nu a scăpat de pericol

Mişcarea tectonică s-a produs la adâncimea de 39 km, cu epicentrul în Vrancea. În oraşele din apropiere, cutremurul i-a făcut pe oamenii să rostească rugăciuni.

La Galaţi a fost agitaţie şi în spitale. Iar câţiva locatari ai blocurilor vechi au cerut ajutor, după ce au rămas pe întuneric, înconjuraţi de mobilă şi obiecte căzute din rafturi.

Într-o sală plină de oameni, emoţia spectacolului a întrecut orice aşteptare. Tot din cauza seismului, câţiva buzoieni s-au gândit serios să se mute.

A fost cutremurul cu cea mai puternică intensitate din acest an. Cu toate astea, seismologul Gheroghe Mărmueanu a spus că nu există motive de îngrijorare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Sud-estul țării, răvășit de cutremur