Antena Meniu Search
x

Video "Sunt emoţii foarte puternice". Arena Circului Metropolitan a avut parte de un altfel de spectacol

În arena de circ, cu dansuri, cântece, poveşti, concursuri şi cadouri. Aşa au sărbătorit peste 1500 de copii Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. A fost o frumoasă lecţie de prietenie. Spectacole au susţinut şi copii cu nevoi speciale.

de Redactia Observator

la 04.12.2022, 09:26

Vezi și

A fost spectacol, ieri, în arena Circului Metropolitan. Cei mai bucuroşi au fost copiii, care au simţit cum este să fii în centrul atenţiei, pe o scenă mare.

Un altfel de spectacol 

Liza-reporter: Eu sunt Liza, am nouă ani, ucraineancă.

- Ce faci tu aici?

Pe acelaşi subiect

- Am cântat şi dansat pe scena mare... emoţionant, da.

Eric a venit la festival cu toată familia şi chiar s-a pregătit cu multe luni înainte pentru spectacol. 

Eric Brudi: Am făcut colindă, Moş Nicolae, Cerne iarna şi Merg acu la săniuş, a fost bine. Mi-a plăcut că am văzut pe mama mea, sora şi tatăl meu. Erau multe şi ne-au văzut şi aplaudat. Am pregătit scene pentru spectacol. Mult ne-am pregătit. Am făcut repetiţie mult timp.

Anca Brudi, mama lui Eric: Pentru mine este emoţionant, nu-mi vine să cred cât a evoluat Eric, cât de bine este, sper din suflet să fie din ce în ce mai bine şi nu-mi pierd speranţa. Acest festival mă face să îmi dau seama cât de mulţi oameni sunt alături de ei, cât de iubiţi sunt ei. 

Spectatori: Sunt emoţii foarte puternice, suntem foarte mândri de ele.

- E o experienţă inedită pentru ei mai ales că sunt atât de mici şi posibilittea de a ajunge în spatele circului e o experienţă în sine.

Cei mici au fost premiaţi.  

Ana Maria Brânză: Pentru mine este o emoţie aparte, mă încarc cu energia acestor copii, cu toată această magie, este minunată toată determinarea lor, dedicarea lor.

Irina Ismail, organizator: Moşul a decis să-şi schimbe hainele în haine speciale şi să vină alături de copiii cu nevoi speciale care astăzi performează în arena circului alături de copii tipici, într-o frumoasă lecţie de acceptare, toleranţă şi prietenie. Este una dintre cele mai frumoase lecţii de incluziune şi de integrare, pe care aceşti copii cu nevoi speciale au şansa să o trăiască. 

Festivalul Integrării a ajuns deja la cea de-a 21-a ediţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » "Sunt emoţii foarte puternice". Arena Circului Metropolitan a avut parte de un altfel de spectacol