Antena Meniu Search
x

Video Focul de artificii din noaptea de Revelion va fi înlocuit la Iaşi cu un spectacol de drone. Motivul: artificiile poluează mediul

Clasicul foc de artificii din noaptea de Revelion o să fie dat uitării din acest an la Iaşi. Potriviti unui proiect aprobat deja de autorităţile locale, ieşenii se vor bucura după miezul nopţii de jocuri de lumini, lasere şi sute de drone care vor colora cerul.

De Clara Mihociu la 28.11.2022, 08:38
Vezi și

Decizia a fost luată ca urmare a faptului că în fiecare an, imediat după noaptea de Revelion, se înregistrau foarte multe cazuri de pierderi a animalelor de companie. Animalele se speriau foarte tare de focul de artificii şi fugeau de lângă stăpânii lor. În acelaşi timp s-a discutat şi despre faptul că aceste artificii poluează foarte mult.

Aşa că s-a decis ca în loc de tradiţionalul foc de artificii din noaptea dintre ani, oamenii să se bucure de un spectacol oferit de 200 de drone, dar şi de un spectacol de lasere.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Focul de artificii din noaptea de Revelion va fi înlocuit la Iaşi cu un spectacol de drone. Motivul: artificiile poluează mediul