Antena Meniu Search
x

Supărare mare printre constănţeni. Copii lor se joacă printre maşini şi gropi, după ce Primăria a desfiinţat parcurile

A trecut deja o lună de când parcurile de distracţie pentru cei mici din Constanţa au fost desfiinţate, după ce s-a dovedit că erau periculoase.

Vezi și

A trecut deja o lună de când parcurile de distracţie pentru cei mici au fost desfiinţate, după ce s-a dovedit că erau periculoase. Autorităţile au promis că vor face altele mai sigure şi mai frumoase. Doar că de la promisiune la fapte e cale lungă. Iar copiii se joacă deocmadată pe unde apucă.

Cei mici dau mâncare la porumbei, aşa se distrează acum copiii din Constanţa, printre maşinile parcate care au luat locul leagănelor şi al toboganelor.

La mijlocul lunii septembrie, Primăria a început să demoleze cele 70 de locuri de joacă din oraş, asta după câteva incidente periculoase. Era rău cu ele, dar iată că e rău şi fără ele. Soluţii ar mai fi, dar nu pentru toată lumea. 

Părinţii îşi mai duc copiii la locurile de joacă din interior, dar nu e acelaşi lucru. În plus, costă.

Autorităţile promit că vor construi alte locuri de joacă. Nu se ştie, însă, când. Primăria a alocat 10 milioane de lei pentru asta dar licitaţiile se organizează abia acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Supărare mare printre constănţeni. Copii lor se joacă printre maşini şi gropi, după ce Primăria a desfiinţat parcurile