Antena Meniu Search
x

Organizatorii balului bobocilor din Herăstrău spun că petrecerea fost spontană. Polițiștii i-au trimis acasă

Pentru sute de boboci de la patru mari licee din Bucureşti clopoţelul a sunat deja. În ritmuri de manele! Adolescenţii, care nu se cunoşteau între ei, au petrecut într-un club din parcul Herăstrău fără să ţină cont de regulile impuse de pandemie sau de scenariile autorităţilor din educaţie. Distracţia a fost întreruptă de poliţişti.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 12.09.2020, 20:03

Vezi și
  • Adolescenţii care au cumpărat biletele în ultima clipă ar fi dat 200 de lei pentru a avea acces la petrecere
  • Organizatorii spun că nu s-ar fi vândut bilete, ci tichete de consumație

În ritmuri de manele au făcut cunoştinţă şi s-au împritenit 250 de boboci care vor începe clasa a IX a peste două zile. Adunarea s-a dat pe grupurile de Facebook şi a strâns tineri de la patru mari licee din capitală

Pandemia nu le a stricat bucuria. Adolescenţii pentru care măştile nu sunt un accesoriu de club, dansează unul lângă altul şi se îmbrăţişează.

Petrecerea a fost spartă de poliţişti.

Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei: Evenimentul, la sosirea colegilor mei, se desfăşura la o terasă, unde se alfau mai multe persoane. Peste 200.

Poliţiştii au sancţionat contravenţional administratorul localului cu amendă în valoare de 10.000 de lei. Au procedat la reducerea numărului de participanţi.

150 de tineri au fost scoşi la întâmplare din terasă şi trimişi acasă. Organizatorii susţin că a fost o petrecere spontană şi că tinerii care erau la terasă s-au ridicat la dans.

Organizator: Nu a fost un eveniment. Nu s-au dat bilete pentru balul bobocilor. Nu, au fost tichete de consumaţie. Oamenii au stat fiecare la mesele lor.

Patron terasă: Noi funcţionăm ca terasă. Conceptul este de street food. Ei au fost cam 200. 200 la 50 de mese, nici patru la masă nu erau.

Poliţiştii au o altă variantă: balurile bobocilor s-ar fi ţinut lanţ în ultimele trei zile la terasele din parc.

Polițist local: Avem probleme mereu în cluburile astea.

Laurențiu Rădulescu, reporter Observator: Nu mai mult de 100 de persoane au voie să participe conform legii la evenimentele organizate în aer liber. Numărul este restrâns la 50 de oameni atunci când discutăm despre evenimente organizate în interior.

Adolescenţii care au cumpărat biletele în ultima clipă ar fi dat 200 de lei pentru a avea acces la petrecere.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Organizatorii balului bobocilor din Herăstrău spun că petrecerea fost spontană. Polițiștii i-au trimis acasă