Antena Meniu Search
x

Sute de homosexuali si lesbiene au defilat in centrul Capitalei

Sute de homosexuali si lesbiene au defilat in centrul Bucurestiului pentru a-si cere drepurile. La polul opus, activistii de la Noua Dreapta au condamnat revendicarile homosexualilor, printr-o Parada a Normalitatii, tot in centrul orasului

Vezi și

Romania este mare si e loc pentru toata lumea. Asta au incercat sa demonstreze homosexualii si travestitii care au participat la Marsul Diversitatii. De departe au iesit in evidenta cativa barbati imbracati in rochii de seara, accesorizate cu pene. S-au distrat, au dansat, dar au avut si grija sa afiseze banere cu mesaje impotriva discriminarii. "Marsaluim pentru drepturile umane pentru ca toti suntem egali pana la urma urmei, toti suntem oameni, toti iubim, e acelasi lucru". In fruntea lor a stat nimeni altul decat deputatul Remus Cernea - un aprig sustinator al minoritatilor sexuale.

Participantii la Marsul Diversitatii au plecat din Piata Arcului de Triumf si au marsalui pe soseaua Kiseleff, pana in piata Victoriei. In mod traditional deja, la orele pranzului, centrul Capitalei a rasunat si de scandarile celor de la Noua Dreapta. Inamici declarati ai minoritatilor sexuale, acestia au marsaluit pe strazile orasului si au strigat lozinci anti-homosexuali. "Valorile crestino-romanesti spun ca o casatorie reprezinta uniunea dintre un barbat si o femeie si din pacate trebuie sa o trecem in Constitutie incat sa nu mai existe intrepretari", a explicat Diana, Noua Dreapta.

Fata de alte dati, ambele evenimente din acest an s-au desfasurat pasnic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Sute de homosexuali si lesbiene au defilat in centrul Capitalei