Antena Meniu Search
x

Video Sute de motociclişti s-au adunat la un festival la Predeal şi au făcut donaţii pentru Spitalul Clinic de Copii Braşov

La munte, văile răsună de zgomotul motoarelor. La Predeal, sute de motociclişti şi-au dat întâlnire să se bucure de aer curat şi de muzică bună. Ca de fiecare dată, întâlnirile motocicliştilor au şi o cauză nobilă. De această dată, donaţiile celor care vin la festivalul motoarelor vor ajunge la Spitalul de Copii din Braşov.

de Ovidiu Stan

la 31.07.2021, 13:47

Vezi și
  • Festivalul motocicliştilor de la Predeal ţine până duminică seara.

Motociclişti din toate colţurile ţării şi chiar de peste hotare au venit la Predeal pentru a se bucura de libertate, dar şi de muzică rock: "Eu, una, am venit pentru Trooper, care am înţeles că vor performa astăzi. Şi mâine înţeleg că vine Cargo".

Motociclist: Iubim mersul pe două roţi, iubim libertatea, iubim muzica bună. Asta ne defineşte pe fiecare dintre noi şi asta ne şi uneşte.

Festivalul motocicliştilor de la Predeal ţine până duminică seara

Şi cum motocicliştii sunt o mare familie atunci când se întâlnesc, distracţia este garantată. Evenimentul din acest weekend are, însă, şi un scop caritabil. 

Cornel Onescu, co-președinte ADOF: ADOF, în colaborare cu toate grupurile de motociclişti din România şi din străinătate, a organizat acest eveniment cu scop caritabil. Tot ceea ce se sponsorizează, tot ceea ce se donează merge spre Spitalul de Copii din Braşov.

Dacă vă plac motoarele deşi nu le conduceţi mai aveţi şi mâine ocazia să le admiraţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Sute de motociclişti s-au adunat la un festival la Predeal şi au făcut donaţii pentru Spitalul Clinic de Copii Braşov