Antena Meniu Search
x

Sute de oameni au asteptat ore intregi sa ajunga la destinatie, dupa ce hotii au furat cablurile de alimentare de pe tronsonul Bucuresti - Ploiesti

Sute de oameni au asteptat ore intregi ca sa ajunga la destinatie, dupa ce mai multe garnituri de tren au ramas blocate in gara Buftea sau in camp. Pe parcursul intregii zile de ieri, hotii au muncit cu spor si au furat zeci de metri de cabluri de alimentare de pe tronsonul Bucuresti - Ploiesti.

Vezi și

Calatorii au cerut o explicatie pentru timpul pierdut in compartiment si banii cheltuiti pe bilete. Doar cine s-a intalnit din intamplare cu vreun controlor a avut norocul sa afle de ce nu mai circula trenul. “Ne-a spus conductorul ca au furat cablurile de la calea ferata”, au povestit oamenii.

Unele garnituri s-au oprit, insa, in mijlocul campului. Conductorii au primit instiintari ca se lucreaza la inlocuirea cablului furat, insa totul a revenit la normal abia odata cu lasarea intunericului.

Toate garniturile care s-au indreptat catre Ploiesti au avut probleme. Cablul compus in mare parte din cupru a fost furat pe distante de cativa metri, suficient incat sa dea peste cap circulatia feroviara. Politistii spera sa-i identifice pe faptasi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sute de oameni au asteptat ore intregi sa ajunga la destinatie, dupa ce hotii au furat cablurile de alimentare de pe tronsonul Bucuresti - Ploiesti