Antena Meniu Search
x

Video Sute de persoane, cercetate pentru falsificarea de certificate verzi și teste COVID, ar putea ajunge după gratii. Avertismentul ministrului Bode

Închisoare pentru cei care falsifică certificatele verzi dar şi pentru cei care le cumpără. Ministrul de Interne, Lucian Bode, spune că sunt un pericol pentru comunitate.

De Iulia Pop la 18.10.2021, 19:45
Vezi și

În prezent există 362 de dosare penale pe masa procurorilor. 850 de persoane sunt cercetate pentru falsificarea testelor PCR, pentru certificate verzi contrafăcute, dar şi pentru adeverinţe de vaccinare false. Există, de asemenea, mai multe persoane reţinute sau plasate sub control judiciar. Conform ministrului de Interne, toţi aceşti oameni, la finalizarea proceselor, vor ajunge în spatele gratiilor.

Ministrul Lucian Bode: Toți cei care falsifică teste și certificate COVID vor face pușcărie

Lucian Bode spune că astfel de practici reprezintă o bătaie de joc la adresa celor care respectă legea şi că doar pedeapsa cu închisoarea va duce la scăderea numărului de infracţiuni de acest fel.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Sute de persoane, cercetate pentru falsificarea de certificate verzi și teste COVID, ar putea ajunge după gratii. Avertismentul ministrului Bode