Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tabără inedită la Cluj Napoca

Tabără inedită la Cluj Napoca, pentru 120 de copii şi adolescenţi pasionaţi de baschet. Timp de trei zile se vor antrena cu cel mai înalt baschetbalist român

de Redactia Observator

la 11.08.2015 , 08:37

Tabără inedită la Cluj Napoca, pentru 120 de copii şi adolescenţi pasionaţi de baschet. Timp de trei zile se vor antrena cu cel mai înalt baschetbalist român

Fostul jucător în NBA, Ghiţă Mureşan, vrea să-i înveţe pe cei mici tainele aruncării perfecte la coş.  După o scurtă încălzire, micii baschetbalişti sunt gata să întâlnească un profesionist în teren. Şi antrenorii lor speră să înveţe ceva nou de la Ghiţă Mureşan.

Cu experienţa căpătată în meciurile din NBA, cel mai înalt român are multe de spus. Pentru el s-au înscris în tabără 120 de copii şi adolescenţi.

Vezi și

Ghiţă Mureşan locuieşte cu familia în Statele Unite ale Americii, dar în fiecare an se întoarce în oraşul său natal şi se ocupă de viitorii baschetbalişti ai României.

Cu acelaşi devotament şi-a educat proprii copii. George, fiul cel mare, a făcut deja o pasiune din aruncarea mingii la coş.

Tabăra din Cluj Napoca durează trei zile. Cei dornici să înveţe trucuri noi de la Ghiţă Mureşan se pot înscrie şi anul viitor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Tabără inedită la Cluj Napoca