Antena Meniu Search
x

Tabloul de groază, pe malul Someşului

Moartea unui tânăr din Maramureş se dovedeşte a fi un caz complicat. Trupul bărbatului a fost găsit de dimineaţă pe malul Someşului. Deşi părea că a fost vorba de o sinucidere, acum pare tot mai mult vorba de o crimă

Vezi și

Moartea unui tânăr din Maramureş se dovedeşte a fi un caz complicat. Trupul bărbatului a fost găsit de dimineaţă pe malul Someşului. Deşi părea că a fost vorba de o sinucidere, acum pare tot mai mult vorba de o crimă

Tânărul plecase de acasă cu gândul să-şi cumpere o maşină şi avea asupra lui o sumă mare de bani. 

Se luminase bine afară când un pescar a dat peste tabloul de groază, pe malul Someşului. Speriat, omul a luat-o la fugă până la prima maşină care i-a ieşit în cale. Câţiva metri mai încolo era maşina tânărului. Anchetatorii au verificat-o cu atenţie, în speranţa că vor găsi indicii care să-i conducă la rezolvarea cazului.

Înăuntru erau actele, două telefoane, câteva zeci de lei, cheile de la casă şi două prezervative. Cheile maşinii le-au găsit în buzunarul victimei. La prima vedere, totul ducea cu gândul la o sinucidere. Însă, pe măsură ce stau de vorbă cu rudele şi cu cei care l-au văzut ultima oară, criminaliştii iau tot mai în serios varianta crimei.

Anchetatorii încearcă să refacă, pas cu pas, ultimele momente din viaţa victimei. Ieri a băut un suc cu un prieten în Baia Mare. I-a spus acestuia că merge cu nişte amici în Satu Mare, să cumpere o maşină de lux. Aseară, la ora 8, l-a sunat şi i-a spus că se întoarce. După o oră, n-a mai răspuns la telefon. La jumătatea drumului, a fost găsit mort.

Când a plecat de-acasă, tânărul avea asupra lui o mare sumă de bani. Nu se ştie dacă a apucat să-şi cumpere maşina. Rudele sunt convinse că a fost ucis.

Victima avea 22 de ani şi urma să plece în Anglia, la fratele lui, să lucreze ca şofer de tir. Avea o situaţie materială bună. Părinţii au lucrat o viaţă în străinătate şi au ridicat, în localitatea Ciocotiş, două vile. Una pentru ei, una pentru copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tabloul de groază, pe malul Someşului