Antena Meniu Search
x

Tânăr bătut sub ochii tatălui. Victima a fost internată

A fost scandal seara trecută în Drobeta Turnu Severin. Un bărbat de 26 de ani a ajuns la spital după ce a fost snopit în bătaie de mai mulţi indivizi. În timp ce el era lovit, tatăl lui era ameninţat, ca să nu intervină.

Vezi și

 A fost scandal seara trecută în Drobeta Turnu Severin. Un bărbat de 26 de ani a ajuns la spital după ce a fost snopit în bătaie de mai mulţi indivizi. În timp ce el era lovit, tatăl lui era ameninţat, ca să nu intervină. Rudele tânărului spun că acesta a vrut să schimbe bani la o casă de schimb valutar, moment în care agresorii i-au cerut să schimbe la ei, la un curs mult mai mic. În momentul în care acesta a refuzat, au tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra lui.

S-au pus pe copil, l-au scos afară şi în parcare l-au omorât în bătaie!

Tânărul a fost lovit de indivizi de faţă cu tatăl lui, care însă n-a putut să intervină să îşi apere fiul. Ar fi fost ţinut de mâini şi ameninţat.

Scandalul ar fi început într-o sală de jocuri dintr-un centru comercial, după ce victima ar fi refuzat să schimbe euro la un curs mult mai mic decât la casa de schimb valutar. Agresorii ar fi încercat să îl oblige pe tânăr să le vândă lor euro, la un preţ de nimic.

I-a spus că n-are voie să schimbe banii decât la el. Copilul a spus: "Nu sunt obligat!"

Într-o parcare, indivizii au început să îl bată pe tânăr. Abia după ce l-au lăsat lat, pe asfalt, tatăl lui a putut să cheme ajutoare.

Victima a fost internată. La spital au mers şi rudele, turbate de furie. Poliţiştii au scos în cele din urmă grupul din curtea spitalului.

Poliţiştii trebuie să-i găsească acum pe agresorii tânărului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Tânăr bătut sub ochii tatălui. Victima a fost internată