Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Exclusiv. Tânăr căutat o săptămână de Poliţie pentru acuzaţii de abuz a unor copii, găsit de reporterii Observator în 2 ore (Video)

În plin scandal în Poliţia Română, după moartea poliţistului Cristian Amariei, un nou caz ridică semne serioase de întrebare.

de Cristian Ionescu

la 16.06.2019 , 18:28

În plin scandal în Poliţia Română, după moartea poliţistului Cristian Amariei, un nou caz ridică semne serioase de întrebare.

Un bărbat este acuzat că hărţuieşte şi agresează copii, în sectorul 3 din Bucureşti, iar o mamă a povestit în exclusivitate pentru reporterii Observator, cum băiatul ei de 13 ani este pur şi simplu terorizat de un individ cunoscut pe o reţea de socializare.

Tânăr căutat o săptămână de Poliţie pentru acuzaţii de abuz a unor copii, găsit de reporterii Observator în 2 ore

Tânăr căutat o săptămână de Poliţie pentru acuzaţii de abuz a unor copii, găsit de reporterii Observator în 2 ore (Video)
Vezi și

Femeia povesteşte că băiatul ei ar fi fost urmărit până la o sală sala de sport de tânărul respectiv, iar a doua zi, pe 10 iunie, femeia a depus plângere la Secţia 12. Îngrozită, femeia a depus la dosar toate dovezile: mesajele, numărul de telefon al individului şi a plecat în speranţa că poliţiştii îl vor prinde.

Însă, mesajele au continuat. Femeia a mers din nou, după câteva zile, la Secţia 12 să ceară detalii despre mersul anchetei, unde i s-a spus că individul e de negăsit. Reporterii Observator l-au căutat azi şi l-au găsit în câteva ore. Cum a decurs întâlnirea şi ce a declarat tânărul căutat de Poliţie veţi putea vedea în exclusivitate, la Observatorul orei 19.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Exclusiv. Tânăr căutat o săptămână de Poliţie pentru acuzaţii de abuz a unor copii, găsit de reporterii Observator în 2 ore (Video)