Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Gorj a făcut pagubă de aproape 100 de mii de euro, supărat că a pierdut la „păcănele”

Supărat că a pierdut zece mii de lei la "păcănele", un tânăr din Gorj și-a vărsat nervii pe aparate. Băut bine şi înarmat cu o bucată de bordură, acesta a intrat în două săli de jocuri şi a lăsat prăpăd în urma lui. Polițiștii l-au prins şi reţinut pentru o pagubă care se ridică la aproape 100 de mii de euro.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 26.10.2020, 14:18

Vezi și
  • Gorjeanul a distrus 11 aparate de la două săli de jocuri din localitate.
  • La audieri, bărbatul ar fi declarat că era nervos pentru că ar fi pierdut la păcănele aproximativ 10 mii de lei.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum tânărul de 26 de ani intră în prima sală de jocuri cu o bucată de beton în mână şi se repede la primul aparat ieşit în cale. Îl loveşte cu putere şi, cum celelelte din rând erau ocupate, trece pe partea cealaltă şi sparge alte două. Imediat a intervenit un angajat care l-a oprit şi l-a scos din clădire.

Scenele violente s-au petrecut sub privirile altor clienți care au asistat înmărmuriţi la criza de furie.

”A zis să mă dau mai încolo, că el sparge mașinuțele, nu are treabă cu mine”, a povestit angajata sălii de jocuri.

Totul s-a întâmplat după miezul nopții. Bărbatul a intrat în sala de jocuri cu o pavea în mână. A început să distrugă cu aceasta aparat după aparat. Au scăpat doar două din întreaga sală și doar pentru că acele locuri erau ocupate.

Tânărul violent a fost prins de polițiști la scurt timp şi a fost reţinut pentru 24 de ore. La audieri, bărbatul ar fi declarat că era nervos pentru că ar fi pierdut la păcănele aproximativ 10 mii de lei.

Au fost distruse 11 aparate de la două săli de jocuri din localitate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere

Administratorii celor două săli de jocuri de noroc spun că nu este prima dată când le sunt sparte aparatele. Prejudiciul estimat de ei se ridică la aproape 100 de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Gorj a făcut pagubă de aproape 100 de mii de euro, supărat că a pierdut la „păcănele”