Antena Meniu Search
x

Un tânăr militar român luptă să-şi salveze iubita: "Anul viitor urmează să mă căsătoresc!"

Un tânăr militar român luptă să-şi salveze iubita: "Anul viitor urmează să mă căsătoresc!". Georgiana are doar 24 de ani şi o boală cumplită îi ameninţă viaţa. Silviu visează să o ducă mireasă la altar.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.07.2019 , 10:03

Un tânăr militar român luptă să-şi salveze iubita: "Anul viitor urmează să mă căsătoresc!". Georgiana are doar 24 de ani şi o boală cumplită îi ameninţă viaţa. Silviu visează să o ducă mireasă la altar.

Liga Militarilor Profesionişti a făcut public apelul unui camarad care are nevoie de ajutor pentru a-şi salva iubita. Silviu şi Georgiana au programat deja nunta, dar o boală cumplită a lovit-o pe tânăra de 24 de ani din Tîrgovişte. Silviu a cerut ajutorul colegilor lui şi e gata să facă orice pentru cea pe care a cerut-o în căsătorie.

"Vă salut dragi camarazi! Mă numesc Ciolan Silviu Gabriel, lucrez în cadrul MApN de ceva timp. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Articolul continuă după reclamă

Anul viitor pe 19 septembrie urmează să mă căsătoresc. Din păcate, începînd cu luna februarie, logodnica mea a început sa simtă o mica durere la piciorul stâng. Dupa cateva investigații, internări, analize, și un prim diagnostic greșit, am aflat ca are cancer. Osteosarcom pe numele lui, la genunchiul stang, cu celule canceroase până la șold.

Pe acelaşi subiect

Abia in luna iunie a inceput chimioterapia la IOB. Un ultim RMN efectuat cu două zile înainte de începerea tratamentului, ni s-a spus că are o suspiciune și la piciorul drep, pe femur, de 3 mm.

Operația se va efectua intr-o clinică specializată din Viena. Costurile se ridică peste 50 mii euro în condițiile în care tumoarea avea 5/3 cm. Acum are 16/10 cm....

Cu două împrumuturi, unul făcut de mine și unul de sora ei, abia strângem aproape... 30 mii euro.

Tot țesutul mâncat va fii extirpat și înlocuit cu o proteza, în cel mai fericit caz. În cel mai rau, i se poate amputa piciorul... se poate pierde lupta.... Eu am 29 de ani, ea împlinește 24 luna aceasta. Nu a apucat nici macar să iși termină lucrarea de dizertație, pe care ar fii trebuit să o prezinte săptămâna aceasta.

Cu sufletul plin de speranță și dragoste pentru iubita mea, vă rog pe voi dragi camarazi să ne ajutați să mai strângem 20.000 de euro pentru salvarea Georgianei.

Vă mulțumim din suflet!"

"Haideți băieți să-l ajutăm pe camaradul nostru Cap. Ciolan Silviu Gabriel!", e mesajul transmis de Liga Militarilor profesionişti.

Cont bancar: 

CONT BCR Ciolan Silviu Gabriel 

IBAN : RO24RNCB0133145990540001

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Stiri sociale » Un tânăr militar român luptă să-şi salveze iubita: "Anul viitor urmează să mă căsătoresc!"