Antena Meniu Search
x

Medicii legişti au descoperit cauza decesului în cazul tânărului mort pe scaunul frizerului, la Târgu Jiu

Poliţiştii din Târgu Jiu lucrează la un dosar penal de moarte suspectă, după ce un tânăr de 35 de ani a murit pe scaunul frizerului, pregătindu-se să se tundă. El a fost resuscitat aproape o oră, dar medicii n-au reușit să-l readucă la viață.

Medicii legişti au descoperit cauza decesului fulgerător al lui Alexandru Crăcui

Poliţiştii din Târgu Jiu lucrează la un dosar penal de moarte suspectă, după ce un tânăr de 35 de ani a murit pe scaunul frizerului, pregătindu-se să se tundă.

El a fost resuscitat aproape o oră, dar medicii n-au reușit să-l readucă la viață.

Medicii legişti au descoperit cauza decesului fulgerător

Medicii legiști au anunţat motivul pentru care tânărul Alexandru Crăcui a murit fulgerător într-o frizerie din Târgu Jiu.

Pe acelaşi subiect

Medicii care au efectuat necropsia informează că tânărul a decedat la doar 35 de ani din cauza unui infarct miocardic, o afecţiune cardiacă preexistentă.

"Deși nu avem un raport scris al necropsiei, putem să vă aducem la cunoștință că pacientul de 35 de ani era un pacient cu o afecțiune cardiacă preexistentă. A suferit un infarct miocardic acut”, a declarat Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean Târgu Jiu.

Alex a decedat la scurt timp după ce s-a așezat pe scaun, în frizerie, în timp ce se pregătea să se tundă. Polițiștii fac în continuare cercetări în acest caz pentru moarte suspectă. 

Tânărul abia ce se pusese pe scaun, a spus că îi este rău, apoi a murit

"Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un martor, citat de pandurul.ro

Medicii chemați la fața locului au încercat aproape o oră să-l resusciteze, însă eforturile lor au fost în zadar.

"Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul Maria Boncea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Medicii legişti au descoperit cauza decesului în cazul tânărului mort pe scaunul frizerului, la Târgu Jiu