Antena Meniu Search
x

Mesajul soţiei tânărului care a murit pe scaunul frizerului, la Târgu Jiu: "Alex veghează asupra noastră, dincolo de stele"

Alexandru Crăcui, un tată soţ şi sportiv din Târgu Jiu, foarte iubit de comunitate, a murit fulgerător de Valentines Day, pe scaunul unei frizerii din oraş, în timp ce aştepta să se tundă. Inima tânărului de 35 de ani i-a cedat brusc, în timp ce se afla pe scaunul frizerului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.02.2019, 22:24

Alexandru Crăcui, un tată, soţ şi sportiv din Târgu Jiu, foarte iubit de comunitate, a murit fulgerător

Alexandru Crăcui, un tată, soţ şi sportiv din Târgu Jiu, foarte iubit de comunitate, a murit fulgerător de Valentines Day, pe scaunul unei frizerii din oraş, în timp ce aştepta să se tundă.

Inima tânărului de 35 de ani i-a cedat brusc, în timp ce se afla pe scaunul frizerului. Alexandru a apucat doar să spună că nu se simte bine, apoi a făcut infarct.

Medicii au încercat din răsputeri să îl salveze pe Alexandru

Echipajul medical sosit la faţa locului l-a resuscitat aproape o oră pe tânărul Alexandru Crăcui, însă fără succes.

Pe acelaşi subiect

Din păcate, inima lui Alex nu mai putut fi repornită, tânărul suferind, potrivit medicilor, un infarct miocardic acut.

Afecţiunea cardiacă de care suferea Alexandru era una preexistentă.

Sute de oameni l-au condus pe Alexandru Crăcui pe ultimul drum

Sute de oameni au fost prezenţi la înmormântarea lui Alexandru Crăcui.

Au curs multe lacrimi în satul Zorleşti comuna Prigoria, acolo unde peste 500 de oameni l-au condus pe Alexandru Crăcui, pe ultimul drum.

Familie, colegi şi prieteni, cu toţii și-au luat "rămas bun" de la tânărul sportiv.

Soţia sa a scris un ultim mesaj pentru cel care a fost un tată şi soţ extraordinar

Valentina Crăcui, soția lui Alex, tânărul de 35 de ani care a murit în incinta unei frizerii din Târgu Jiu, a transmis un ultim mesaj pe pagina sa de Facebook:

"În aceste momente nimeni și nimic nu poate alunga imensa durerea…tragedia care s-a întâmplat nu va putea fi uitată niciodată! Cu toate astea vă mulțumesc fiecăruia în parte că ați fost lângă noi, familia, și că ați încercat cu un sfat, o vorbă, să ne mai alinați din suferință! Alex va rămâne mereu în amintirea voastră și în sufletul meu, dincolo de stele veghează asupra noastră… ", a scris Valentina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alex a murit fulgerător, la scurt timp după ce s-a așezat pe scaun, în frizerie

Alex a decedat la scurt timp după ce s-a așezat pe scaun, în frizerie, în timp ce se pregătea să se tundă.

"Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un martor, citat de pandurul.ro

Medicii chemați la fața locului au încercat aproape o oră să-l resusciteze, însă eforturile lor au fost în zadar.

"Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul Maria Boncea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mesajul soţiei tânărului care a murit pe scaunul frizerului, la Târgu Jiu: "Alex veghează asupra noastră, dincolo de stele"