Antena Meniu Search
x

Caz suspect la Năvodari. Angajatul unui restaurant, găsit mort la subsolul localului (video)

Un băiat de 17 ani din Botoşani a fost găsit mort, la Năvodari, într-o anexă de la subsolul restaurantului unde era angajat pe timpul verii. Anchetatorii analizează dacă într-un puţ aflat în camera respectivă erau substanţe care puteau cauza decesul.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 23.07.2020, 23:46

Angajatul unui restaurant din Năvodari, găsit mort în subsolul localului Vezi și
  • Tânărul avea 17 ani şi nu prezenta urme de violenţe pe corp
  • Poliţia şi ITM Constanţa au demarat anchete

Poliţiştii au fost solicitaţi prin 112 după ce tânărul a fost găsit inconştient la subsolul unui restaurant celebru din Năvodar. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă au fost nevoiţi să declare decesul acestuia. 

Pe trupul tânărului nu au fost găsite urme de violenţă, însă în încăperea respectivă era şi un puţ, iar specialiştii analizează dacă în acesta s-ar fi aflat diverse substanţe care ar fi putut cauza decesul adolescentului. Martorii spun că ar fi mirosit a dezinfectant.

Conform primelor cercetări, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Năvodari au stabilit că tânărul era angajat al restaurantului în cauză, iar pe corpul, trunchiul ori membrele acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violenţă”, se arată în comunicatul poliţiei.

Totodată, inspectori din cadrul ITM Constanța au deschis o anchetă în care desfășoară verificări de specialitate.

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa urmează să deschidă un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Caz suspect la Năvodari. Angajatul unui restaurant, găsit mort la subsolul localului (video)