Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tanar ucis de furtuna, in Galati

De zile intregi, Moldova este ingenuncheata de puhoaie de apa. Ploile torentiale nu mai contenesc, iar vantul in loc sa-si piarda din putere, parca se inteteste. Tributul platit a ajuns deja la patru vieti, iar un tanar de 25 de ani din Galati se lupta sa traiasca

de Redactia Observator

la 14.06.2013 , 08:59

Furtuna a umflat panza cu care era imprejmuita o schela si a facut-o sa se miste haotic. Barbatul nu a mai reusit sa isi tina echilibrul si a cazut in gol peste 15 metri. “Aceasta schela a fost dizlocata din pozitia ei, s-a inclinat dupa cum vedeti, s-a atarnat intr-o singura ancora care a mai ramas, deci un element de legatura cu blocul”, a declarat Viorel Dumitru de la ITM Galati.

A fost momentul in care barbatul a cazut ca fulgerat de pe schela. Cand a ajuns la spital era mai mult mort decat viu. “Pacientul este intr-o stare extrem de grava cu traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toraco-abdominal cu fracturi costale, contuzii pulmonare si suspiciune de ruptura de ficat”, a precizat Diana Ivan, medic UPU la Spitalul de Urgenta Galati.

Natura parca nu iarta nimic. Mii de oameni disperati au trecut prin iadul inundatiilor. Isi amintesc cu teroare si isi revin cu greu. O batrana de 59 de ani, semi-paralizata, a ramas acum fara nimic. “Am pus vreo doua rosii, vreo doua vinete, vreo doi cartofi. Si nu am nimic ca sa mananc si eu, sa traiesc”, a spus aceasta.

Vezi și

De fapt, viitura nu a crutat niciun fir de planta, in tot Corodul. Loviti de sus, oamenii se intorc cu fata tot catre cer. Se inchina si intra in biserica. Dar nici Casa Domnului nu a scapat de furia apelor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Tanar ucis de furtuna, in Galati