Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Vâlcea luptă pentru a le asigura un trai mai bun animalelor fără stăpân

Omenie, dragoste şi bunătate sunt atributele care în aceste vremuri grele fac diferenţa. Un tânăr din Vâlcea reuşeşte să dea tuturor o adevărată lecţie de viaţă.

de Redactia Observator

la 01.05.2020, 17:17

Vezi și
  • Tânărul a crescut la orfelinat.
  • Băiatul ajută animalele abandonate.

Copil fără familie, crescut în orfelinate, tânărul nu se lasă îngenunchiat de greutăţi şi se luptă pentru a le asigura un trai mai bun zecilor de suflete abandonate în adăposturi sau aruncate pe străzi.

Costi Ţiţirigă - voluntar: Astăzi a ajuns mancarea donată de oameni, prin intermediul fb-ului, în urma unor apeluri facute de mine pe fb. Sunt aproximativ 700 de kg de mancare uscata pentru caini.

Aşa şi-a petrecut Costi perioada de carantină. Cum nu a mai putut să iasă pe străzi să caute animale care au nevoie de ajutor, tânărul a profitat de timp: a strâns hrană şi chiar a găsit locuinţe pentru prietenii lui patrupezi. Să ajute animalele este cea mai mare bucurie.

Costi Ţiţirigă - voluntar: Eu îmi doresc sa cumpăr un teren îmi doresc pe viitor și sa îmi construiesc chiar propriul adăpost și unde sa pot sa îmi adun animalele mele, sa pot sa le dau în adopție, sa le salvez, să am ceva asigurat.

A crescut prin orfelinate, iar acum locuieşte într-un centru de plasament. Dar este recunoscător pentru ce are şi face tot ce poate pentru a le asigura un trai mai bun sufletelor abandonate pe străzi.

Costi Ţiţirigă - voluntar: 50 de suflete depind de ajutorul dumneavoastra. Este in continuare nevoie de sustinerea dumneavoastra. Orice ajutor, cat de mic ar fi, este bine venit.

Contribuţia voluntarilor în rezolvarea problemei animalelor fără stăpân este esenţială, spun specialiştii.

Alex Cernea, medic veterinar: Este important ceea ce fac ei, deoarece reușesc sa salveze cât mai multe animalute de pe stradă, lucru pe care noi îl susținem, ii și ajutăm, adică în condițiile în care ni se cere sprijinul, cu mare drag.

În România există o lege care ar trebui să protejeze animalele împotriva cruzimii sau abandonului. Totuşi în foarte puţine cazuri autorităţile o pun în aplicare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Vâlcea luptă pentru a le asigura un trai mai bun animalelor fără stăpân