Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Misterul dramei care a zguduit Capitala a fost elucidat: de ce și-a sacrificat tânăra avocată propriul fiu

Şi-a divinizat copilul, dar vestea că e bolnav a dărâmat-o

de Redactia Observator

la 10.10.2015 , 20:29

 Şi-a divinizat copilul, dar vestea că e bolnav a dărâmat-o. Tânăra avocată care şi-a sacrificat propriul fiu de patru ani, înainte să se sinucidă, părea mama perfectă. Totul s-ar fi schimbat din clipa în care a aflat că băieţelul ei este special. Prietenii Eugenei spun că era o femeie credincioasă, foarte inteligentă şi ca işi iubea enorm băieţelul.

Nici nu voia să accepte că fiul ei nu este un om normal. Şi-a ascuns suferinţa, a închis în ea durerea. S-a izolat şi, cu timpul, viaţa a devenit o povară. Iar apoi avocatei, moartea i s-a părut singura soluţie. Din păcate, mesjaul e următorul: moartea prin suicid e o soluţie permanentă la o problemă temporară. Eugenia a ales să nu plece singură. Ci împreună cu băieţelul ei, a cărui singură vină a fost că nu era ca toţi ceilalţi. Din ce cunoaştem, în casă se mai afla doar bunica copilului, mama autoarei.

Eugenia şi tatăl copilului locuiau separat, din cauza unor neînţelegeri în familie. Ceea ce s-a sfârşit cu o tragedie fără margini începuse ca o poveste de dragoste, fără cusur. Astăzi, apropiaţii au venit cu lumânări şi coroane la sicriul mamei care şi-a condamnat fiul să moară cu ea.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Misterul dramei care a zguduit Capitala a fost elucidat: de ce și-a sacrificat tânăra avocată propriul fiu