Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăra de 19 ani din Iaşi, operată pentru a cincea oară

Tânăra de 19 ani din Iaşi, operată de trei ori în 24 de ore în luna martie pentru o sarcină extrauterină şi încă o dată la câteva zile, a trecut prin a cincea operaţie aseară.

de Redactia Observator

la 17.04.2014 , 16:32

 Tânăra pacientă, trecută aşadar prin a cincea operaţie, este în stare critică iar medicii nu o scapă din ochi. Aceştia vorbesc despre ea ca fiind o pacientă "fragilă", care are nevoie în continuare de foarte multă atenţie dar şi de noroc.

Doctorii au decis să intervină din nou chirurgical după cele patru operaţii din martie pentru că au observat câteva elemente care indicau o posibilă complicaţie intraabdominală.

Fata de 19 ani a ajuns luna trecută la spitalul din Iaşi cu o sarcină extrauterină, iar de-atunci cazul ei a făcut vâlvă în toată presa, după ce a fost operată de trei ori în 24 de ore şi apoi încă o dată după după ce i s-au găsit probleme la intestinul gros. Părinţii ei acuză medicul care a intervenit prima dată, de trei ori în nici o zi, de malpraxis, însă ancheta încă nu a stabilit dacă e sau nu vinovat.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Tânăra de 19 ani din Iaşi, operată pentru a cincea oară