Antena Meniu Search
x

O tânără din Deva are o întreagă familie de pisici uriaşe

O tânără din Deva deţine o întreagă familie de pisici uriaşe. Este vorba de o rasă originara din Statele Unite. Maine Coon e o adevărată felină care impresionează prin frumusețe, dimensiune și greutate. O astfel de felină ajunge şi la 14 kilograme şi poate costa peste o mie de euro. Tânăra îşi iubeste atât de mult pisicile încât le-a amenajat o locuință cu totul şi cu totul specială.

de Redactia Observator

la 20.10.2020, 17:39

Vezi și
  • Preţul unei astfel de pisici pornește de la 1000 de euro
  • Felinele au deja premii importante la palmares

Faceţi cunoştinţă cu pisicile Maine Coon. Fac parte din una dintre cele mai mari rase din lume şi trăiesc în Deva. La maturitate, felinele ajung să cântărească chiar şi 14 kilograme. Datorită dimensiunilor lor impresionante, stăpâna casei le-a construit fiecăreia câte un. mic apartament.

Totul a început în urmă cu trei ani atunci când tânăra l-a adus acasă pe impunătorul Maroko, un motan portocaliu, care cântăreşte acum 12 kilograme. Acesta a devenit seniorul casei. Consoarta lui, Iwona, a fost adusă din îndepărtata Siberia. De atunci, familia s-a tot mărit.

Nuțica Moraru, stăpâna pisicilor: Ăsta a fost singurul pui care a supravieţuit anul trecut. Au fost cinci puişori, patru s-au născut morţi şi el a supravieţuit. Şi am zis: No, tu aici rămai!

Iar membrii familiei blănoase au continuat să apară. Primului motan născut i-a adus pereche din Germania, o pisică gri-albastru Main Coon. Multe dintre pisici deţin acum premii importante la concursurile destinate felinelor.

Pisicile din această rasă sunt foarte afectuoase şi își fac simțită prezența la toate activitațile din locuință. Preţul unei astfel de feline pornește de la 1000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O tânără din Deva are o întreagă familie de pisici uriaşe