Antena Meniu Search
x

Tânără din Gorj, bătută crunt de soţ, din cauză că nu i-a dat bani din indemnizaţia pentru creşterea copilului

O tânără de 20 de ani, din Motru, a fost bătută zdravăn de către soţul ei, din cauză că a refuzat să îi dea bani din indemnizaţia de creştere a copilului.

Sursă foto: gorjeanul.ro

O tânără de 20 de ani, din Motru, a fost bătută zdravăn de către soţul ei, din cauză că a refuzat să îi dea bani din indemnizaţia de creştere a copilului, ca să îşi cumpere cafea. 

În urma discuţiei aprinse, bărbatul i-ar fi dat doi pumni, după ce femeia a refuzat vehement să îi ofere bani. 

Agresorul, pe nume Eugen Grecescu a fost reținut de polițiști.

”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violentă în familie. Faţă de cel în cauză au fost continuate cercetările, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Marți, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare, stabilindu-se măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Tânărul nu a scos niciun cuvânt despre acuzațiile care i se aduc.

Sursă: gorjeanul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Tânără din Gorj, bătută crunt de soţ, din cauză că nu i-a dat bani din indemnizaţia pentru creşterea copilului