Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz dramatic la Sălaj. Tânără cu HIV și simptome de coronavirus, salvată din ghearele proxeneților

Autoritatile din Sălaj sunt in alerta dupa ce au salvat ieri din mainile a trei proxeneti o tanara de 23 de ani infectata cu HIV, dar care prezintă și simptome de infectare cu coronavirus.

de Alex Prunean

la 16.03.2020 , 18:01

Fată cu HIV obligată de proxeneți să se prostitueze O fată cu HIV și simptome de coronavirus a fost salvată de polițiști, la Sălaj - Profi Media
  • O tânără care avea HIV, dar și simptome de coronavirus, era obligată să se prostitueze.

Autoritățile din Sălaj sunt în alertă, după ce au salvat ieri din mâinile a trei proxeneți o tânăra de 23 de ani, infectată cu HIV, dar care prezintă și simptome de infectare cu coronavirus.

Procurorii spun ca cei trei barbati au obligat-o pe tanara in ultimele 3 luni sa intretina relatii sexuale plătite cu zeci de barbati din intreg judetul, iar atunci cand incerca sa se opuna, o amenintau ca ii vor abuza copiii.

Tânără salvată de polițiști și dusă în carantină

Articolul continuă după reclamă

Mai mult, in timpul descinderii, tanara le-a marturisit anchetatorilor ca de trei luni nu a mai avut acces la tratamentul pentru HIV si prezinta si simptome de imbolnavire cu COVID 19.

Aceasta a fost plasata in carantina intr-unul dintre centrele din judet, iar autoritatile fac apel la toti barbatii care stiu ca in ultimele 3 luni au apelat la serviciile ei, sa isi faca analizele pentru HIV si sa ia legatura cu directia de sanatate publica pentru a fi testati si pt covid 19. 

Cei trei proxeneti au fost arestati preventiv pentru 30 zile.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Caz dramatic la Sălaj. Tânără cu HIV și simptome de coronavirus, salvată din ghearele proxeneților