Antena Meniu Search
x

Tânăra din Neamț salvată din mâinile fostului iubit se roagă ca binefăcătorul ei să scape cu viață. „Dacă nu era el, cea tăiată eram eu”

Tânăra din Neamț, salvată din mâinile fostului iubit de un băiat care a fost apoi înjunghiat pentru că a sărit să o apere, se roagă acum ca binefăcătorul ei să scape cu viață.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.08.2020, 19:25

Tânăra din Neamț salvată din mâinile fostului iubit se roagă ca binefăcătorul ei să scape cu viață.
Tânăra din Neamț salvată din mâinile fostului iubit se roagă ca binefăcătorul ei să scape cu viață.
  • Era ziua ei și a vrut să sărbătorească cu prietenele. S-a speriat când a aflat că fostul iubit ar putea fi în zonă, așa că a decis să plece spre casă.
  • Pe drum, bărbatul i-a ieșit în cale și a început să o lovească.

Tânăra a povestit că se întorcea spre casă, după o scurtă ieșire cu prietenele ei la o terasă din Târgu Neamț, când i-a apărut în cale fostul iubit și tatăl fiicei ei de nici doi ani.

Era ziua ei și a vrut să sărbătorească cu prietenele, în oraș, evenimentul. S-a speriat când a aflat că fostul ei iubit ar putea fi în zonă, așa că a decis să plece spre casă.

”În drum spre casă, la colțul blocului, el a ieșit de după o mașină și mi-a dat cu pumnul în gură. Eu am încercat să vorbesc cu el să înțeleg ce se întâmplă. Prietenele mele au fugit de frică, să îmi anunțe mama. Am rămas singură. A început să mă dea cu capul de bordură. Încercam să mă ridic, dar nu reușeam, pentru câteva momente mi-am pierdut cunoștința”, povestește tânăra.

Spune că nu își amintește să fi văzut vreun cuțit la agresorul ei, însă știa că, de regulă, acesta obișnuiește să umble cu arme albe la el.

Agresorul și-a vărsat toți nervii pe tânărul care a intervenit. A început să îl lovească cu pumnii şi cu picioarele și nu s-a lăsat până nu i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit. 

Victima a fost dusă în stare gravă la spital, unde a fost operată. Cu toate acestea, starea sa este în continuare destul de precară.

De pe patul de spital tânăra de 22 de ani se roagă ca bărbatul care a salvat-o să rămână în viață.

”Mă rog lui Dumnezeu încontinuu să își revină băiatul care a ajuns în stare gravă, apărându-mă pe mine. Îi mulțumesc din suflet pentru ajutor și îi doresc sănătate! Dacă nu era el, probabil cea tăiată aș fi fost eu. Sper își revină! Dumnezeu e mare!”, scrie Ziar Piatra Neamț.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Tânăra din Neamț salvată din mâinile fostului iubit se roagă ca binefăcătorul ei să scape cu viață. „Dacă nu era el, cea tăiată eram eu”