Antena Meniu Search
x

Tânărul de 26 de ani care a SFÂRTECAT o femeie în Mamaia, după ce a consumat PATRU tipuri de AMFETAMINE, a fost externat

Costel Lefter, tânărul de 26 de ani din Cernavodă care a provocat un accident cumplit în Mamaia în urma căruia o femeie a fost efectiv sfârtecată şi a murit pe loc după ce a fost târâtă 200 de metri pe şosea, a fost externat din spital, la aproape o lună după tragedie.

Costel Lefter, tânărul de 26 de ani din Cernavodă, care a provocat un accident cumplit în Mamaia în urma căruia o femeie a fost efectiv sfârtecată şi a murit pe loc după ce a fost târâtă 200 de metri pe şosea, a fost externat din spital, la aproape o lună după tragedie.

Pe 20 august, în jurul orei 06.00, Lefter se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen, iar la un moment dat, a spulberat o femeie care traversa regulamentar. În urma impactului, femeia a fost prinsă sub maşină şi târâtă aproximativ 200 de metri. Autoturismul s-a izbit apoi de un gard şi un stâlp de beton, şoferul rămânând încarcerat între fiarele contorsionate.

El a fost internat în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanta, în tot acest timp fiind supus mai multor intervenții chirurgicale. Pentru că starea lui s-a ameliorat, Costel Lefter a fost recent externat.

Pe numele lui Lefter, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa drogurilor, după ce în sângele tânărului au fost descoperite patru tipuri diferite de amfetamine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tânărul de 26 de ani care a SFÂRTECAT o femeie în Mamaia, după ce a consumat PATRU tipuri de AMFETAMINE, a fost externat