Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Târg de educaţie

Coafeze, japoneze, manichiuriste. Multe fete frumoase şi mai ales fără matematică! Asta promit liceenii colegilor mai mici.

de Redactia Observator

la 15.05.2014 , 22:26

 Coafeze, japoneze, manichiuriste. Multe fete frumoase şi mai ales fără matematică! Asta promit liceenii colegilor mai mici care urmează să dea admitere peste o lună în clasa a 9-a. La Târgul de oferte educaţionale, şcolile au avut cea mai bună reclamă: atmosfera anilor de liceu.

Doar atât. Pentru că ofertele sunt aceleaşi. Programele şcolare nu au fost modificate de ani de zile. Aceasta este publicitate curată. Elevii au venit cu sutele la Palatul Naţional al Copiilor să-şi promoveze şcolile. Încearcă să-i convingă pe colegii lor mai mici să dea admitere la ei în liceu.

Fiecare cu stilul său. Numai să le facă pe plac celor de clasa a 8-a. Dacă la unele licee scapi de matematică, la altele faci din plin. Alţii şi-au făcut un coafor la Târgul de oferte.

Vezi și

Noroc de elevi că ştiu să facă atmosferă. În fond, ofertele liceelor sunt aceleaşi de acum 10 ani. Doar admiterea s-a schimbat. De anul acesta, notele de le Examenul naţional va conta în proporţie de 75%, nu 50% ca până anul trecut. Şi asta pentru că şefii din Educaţie au descoperit că în clasele 5-8 elevii primesc note pe ochi frumoşi.

După examenul naţional, la începutul lunii iulie, toţi elevii trebuie să-şi completeze fişele de admitere cu liceele dorite. Pe 15 iulie, va avea loc repartizarea computerizată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Târg de educaţie