Antena Meniu Search
x

Târgu Mureş: O bătrână de 74 de ani, în stare gravă la spital după ce a căzut în gol de la etajul doi

O bătrână de 74 de ani din Târgu Mureş a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut în gol de la etajul al doilea al blocului în care locuia. Femeia a scăpat cu viaţă, pentru că a avut norocul să se oprească pe copertina de la parterul clădirii. Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi nu exclud varianta unei tentative de suicid.

Vezi și

O bătrână de 74 de ani din Târgu Mureş a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut în gol de la etajul al doilea al blocului în care locuia. Femeia a scăpat cu viaţă, pentru că a avut norocul să se oprească pe copertina de la parterul clădirii. 

A fost fărâma de noroc care a însemnat diferenţa dintre viaţă şi moarte pentru bătrâna de 74 de ani. Aseară era acasă împreună cu soţul şi cuscra sa. A plecat din apartament, spunându-le că merge la uscătoria din bloc, însă nu s-a mai întors. Când bărbatul ei a mers să vadă ce se întâmplase, a avut un şoc. Femeia zăcea într-o baltă de sânge, prăbuşită pe copertina de la parter.

În stare gravă, dar stabilă, femeia a fost transportată la spital. Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a stabili dacă a fost o cădere accidentală sau o tentativă de suicid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Târgu Mureş: O bătrână de 74 de ani, în stare gravă la spital după ce a căzut în gol de la etajul doi