Antena Meniu Search
x

Târgul de vechituri din Târgul Mureș a fost redeschis

Veste bună pentru amatorii de chilipiruri şi obiecte unicat. Piaţa de vechituri din Târgu Mureş s-a redeschis după mai multe luni în care a avut lacătul pe porţi.

de Sorin Tanţoş

la 14.09.2020, 17:39

Vezi și
  • Cei mai mulţi îşi încheie ziua cu un pahar de bere şi o porţie de mici.
  • Târgul de vechituri din Târgu Mureş este deschis în fiecare duminică.

Prima zi de târg i-a bucurat atât pe clienţi, cât şi pe comercianţi, mai ales că, pentru mulţi dintre ei, talciocul de pe malul Mureşului este singura sursă de venit.

După o lungă perioadă în care a fost închisă din cauza pandemiei de coronavirus, piaţa de vechituri din Târgu Mureş s-a redeschis şi sute de oameni au dat buluc în căutare de chilipiruri. 

Cumparator: Mai umblăm pe aici, ne mai uităm la nişte cărţi care nu prea se găsesc în librării... şi alte minuni. E bine că s-a deschis şi încet ar trebui să revenim la normal.

Zeci de comercianţi şi-au afişat marfa, aşteptându-şi clienţii la negocieri. Pentru mulţi dintre ei, piaţa de vechituri este singura sursă de venit.

Că preţurile sunt pentru orice buzunar o spun şi cumpărătorii, pentru care piaţa de vechituri este un adevarat "mall" în aer liber.

Şi pentru că este şi un loc de socializare, dar şi de relaxare, după o plimbare printre mii de produse, cei mai mulţi îşi încheie ziua cu un pahar de bere şi o porţie de mici. Târgul de vechituri din Târgu Mureş este deschis în fiecare duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Târgul de vechituri din Târgul Mureș a fost redeschis