Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Litoralul a devenit din nou pentru toți. Tarifele au scăzut chiar cu șaptezeci la sută

Primele zile de toamnă vin nu doar cu temperaturi ridicate, ci şi cu preţuri mai mici la malul mării. Tarifele au scăzut chiar şi cu şaptezeci la sută. Asta înseamnă că o săptămână întreagă poate costa cât un weekend în plin sezon.

de Redactia Observator

la 03.09.2018 , 11:10

Litoralul a devenit din nou pentru toţi! Primele zile de toamnă vin nu doar cu temperaturi ridicate, ci şi cu preţuri mai mici la malul mării. Tarifele au scăzut chiar şi cu şaptezeci la sută. Asta înseamnă că o săptămână întreagă poate costa cât un weekend în plin sezon. Iar lumea profită: septembrie a devenit noul august, iar plajele sunt pline ca în toiul verii.

Turiştii care au optat anul acesta pentru programul "Litoralul pentru toţi" au tras cartea câştigătoare. Se bucură de o vreme mai frumoasă şi cu temperaturi mai ridicate decât în vârf de sezon, însă la preţuri ce pot fi şi cu 70% mai mici decât în iulie-august.

În funcţie de numărul de stele al hotelului, turiştii pot plăti între 150 şi 600 de lei pentru un sejur. Aşa se face că în această perioadă, staţiunile de la mare sunt mai pline decât au fost în toiul verii.

Vezi și

În premieră, anul acesta sunt acceptate ca metodă de plată şi voucherele de vacanţă. Iar asta nu poate aduce decât beneficii - atât pentru hotelieri, cât şi pentru turişti.

Anul acesta, prin programul "Litoralul pentru toţi" sunt disponibile aproximativ 12 000 de locuri de cazare. Ofertele sunt valabile până pe 30 septembrie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Litoralul a devenit din nou pentru toți. Tarifele au scăzut chiar cu șaptezeci la sută