Antena Meniu Search
x

Tată şi fiu, răniţi de o maşină

Doi bărbaţi din Suceava au scăpat cu viaţă printr-un noroc chior, după ce au fost spulberaţi de un şofer băut.

Vezi și

 Doi bărbaţi din Suceava au scăpat cu viaţă printr-un noroc chior, după ce au fost spulberaţi de un şofer băut.

Cei doi, tată şi fiu voiau să ajungă la Cluj Napoca, la un control medical, când o maşină ieşită dintr-o benzinărie le-a tăiat calea. Şoferul vinovat a încercat să scape. Le-a spus poliţiştilor că de fapt era doar pasager şi că prietena lui ar fi fost la volan.

O bubuitură care a dus doi oameni pe patul de spital. Tată şi fiu. Mergeau la un control medical după ce tatăl fusese operat. Veneau din Suceava iar până la destinaţie, la Cluj, mai aveau doar câţiva kilometri.

Drumul le-a fost oprit brusc de o maşină care le-a apărut în faţă. Impactul a fost inevitabil. Un şofer a ieşit dintr-o staţie peco, situată în localitatea Tiha Bârgăului, fără să se asigure. Zeci de minute poliţişti au încercat să afle cine a fost de fapt la volanul maşinii. Nici la testarea alcoolemiei şoferul nu s-a lăsat prea uşor.

Într-un final, şoferul a fost testat. Avea o alcoolemie de 0,77 alcool pur în aerul expirat. Iar după aproape două ore de la accident, pe holurile spitalului, bărbatul cât şi femeia din dreapta şi-au schimbat radical poveştile.

Şoferul are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Răniţii sunt în stare bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tată şi fiu, răniţi de o maşină