Antena Meniu Search
x

Tata si fiu, ucisi in stil mafiot

O razbunare in stil mafiot i-a pus in alerta pe politisti. Un barbat de 39 si fiul sau de 15 ani au fost gasiti fara suflare, pe bancheta din spate a unei masini abandonate pe un camp din Satu Mare

Vezi și

Au fost injunghiati, iar asasinii au dat foc masinii, cel mai probabil, sa isi ascunda urmele.

O duba oprita in mijlocul unui camp, la lasarea serii. O imagine care l-a facut curios pe un barbat. Trecea prin zona si s-a apropiata sa afle. Urmele de fum din dreptul portierei soferului au fost primul semn ca ceva este in neregula. Cand a privit in interior, omul s-a ingrozit. Doua cadavre erau aruncate sub bancheta din spate. Tata si fiu. Doua destine curmate de o minte bolnava. Barbatul de 39 de ani si fiul sau au avut parte de un sfarsit groaznic. Au fost injunghiati si, apoi, incinerati. Imaginea de cosmar i-a cutremurat si pe criminalistii veniti la fata locului.

Anchetatotii au reusit sa ii identifice pe cei doi cu ajutorul numarului de inmatriculare al dubei. Erau din Bistrita Nasaud si, potrivit unor surse, nimeni nu i-a mai vazut de ieri dimineata. Sotia barbatului l-a sunat, dar nu a reusit sa dea de el. Se pare ca ei ar fi mers intr-o localitate unde baiatul ar fi facut lupte, dar au ajuns sa fiu ucisi, pe un camp. Cruzimea faptei ii face pe politisti sa ia in calcul ipoteza unei razbunari mafiote, dar, pana acum, nu au niciun suspect.

O echipa de la Serviciul Omoruri al Directiei de Inverstigatii Criminale si experti criminalisti din cadrul Intitutului National de Criminalistica au ajuns la locul tragediei, pentru a-I ajuta pe politistii din Satu-Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tata si fiu, ucisi in stil mafiot