Antena Meniu Search
x

Tatăl copilului de 8 ani din Cluj, găsit mort în mașina bărbatului, în stare stabilă la chirurgie toracică

Bărbatul de 46 de ani din Cluj care și-a ucis copilul de opt ani, apoi l-a abandonat pe bancheta mașinii sale, pe un drum județean, este internat în stare stabilă la chirurgie toracică, în secția de terapie intensivă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 29.07.2020, 10:18

Tatăl copilului de 8 ani din Cluj, găsit mort în mașină, în stare stabilă la chirurgie toracică
Tatăl copilului de 8 ani din Cluj, găsit mort în mașină, în stare stabilă la chirurgie toracică
  • Copilul de 8 ani era dat dispărut de trei zile când a fost găsit mort, înjunghiat în mașina tatălui său.
  • După ce și-a ucis fiul, bărbatul ar fi încercat să se omoare, dar n-a avut curaj.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Cluj, în cursul nopții acesta a fost consultat de o echipă multidisciplinară: chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară, chirurgie generală și chirurgie plastică.

„Este stabil hemodinamic și respirator, urmând să fie ținut sub observație. Se va asigura asistență medical chirurgicală, în funcție de evoluția sa”, a spus sursa citată.

Copilul de 8 ani din Cluj fusese dat dispărut de trei zile când a fost găsit mort, înjunghiat în mașina tatălui său, într-un sat din zona orașului Turda.

Bărbatul ar fi încercat să se omoare, dar n-a avut curaj

Tatăl copilului era căutat și a fost găsit ulterior în zona localității Filea de Jos, județul Cluj. Acesta și-a tăiat venele când l-au găsit polițiștii, dar viața sa a fost salvată.

El a fost prins marți seara, la aproape 12 ore după ce trupul băiețelului a fost găsit în mașina bărbatului, abandonată la marginea șoselei.

Poliția a fost sesizată de mama băiatului, după ce femeia nu a mai putut lua legătura cu fiul ei încă de sâmbătă seara, când ar fi trebuit să îl recupereze de la tatăl său. Părinții lui Takacs Gyorgy sunt divorțați de un an, iar copilul era crescut de mamă, însă mergea periodic la tatăl sau, în Ungaria.

Copilul era la tată de la începutul lunii, iar sâmbătă seara, când l-a cerut înapoi, tatal i-a spus mamei că este mult prea târziu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tatăl copilului de 8 ani din Cluj, găsit mort în mașina bărbatului, în stare stabilă la chirurgie toracică